Blijf op de hoogte

Aangepaste openingstijden 2022

Tussen kerst en de jaarwisseling is Dataflex Belgium gesloten. Onze aangepaste openingstijden tijdens deze feestdagen zijn:

Aangepaste openingstijden 2021

Tussen kerst en de jaarwisseling is Dataflex Belgium gesloten. Onze aangepaste openingstijden tijdens deze feestdagen zijn:

Dataflex ontwikkeld mobiele units voor livescans

Teneinde snel te kunnen handelen bij de identificatie van verdachte personen kwam de vraag voor livescans bij Dataflex. Lees hier meer.

Leveranciers en fabrikanten claimen Force Majeur

Eerder deze maand publiceerde we al een bericht over levertijden en prijzen. In dit artikel brengen we je graag meer informatie hieromtrent.

Belangrijke update levertijden en prijzen

Langs deze weg informeren wij je graag over de huidige uitdagingen op het gebied van grondstoffen voor de productie van elektronica componenten en de daaraan verbonden levertijden en prijzen.

Gaat Single-Pair Ethernet ons kantoornetwerk revolutioneren

De megatrends zoals het industriële internet of things (IIoT) en Industrie 4.0 zijn de drijvende kracht achter nieuwe standaarden in bedrade connectiviteit voor industriële automatisering en slimme fabrieken.

Lumberg lanceert nieuwe afgeschermde connector AISG

De radicaal vereenvoudigde montage van de nieuwe 360° afgeschermde ronde connector is het antwoord van Lumberg op de assemblage-eisen in het veld en van fabrikanten die zich richten op hoge volumes voor de voormontage. Een zeer innovatief afschermingsmechanisme aan de binnenkant van de behuizing maakt het mogelijk om de gehele connector uit een veel kleiner aantal afzonderlijke onderdelen samen te stellen. Dit ontwerp is ook voor patentgoedkeuring geregistreerd. Dit ontwerp zorgt voor een veel sneller montageproces aan de kabel voor zowel solderen als krimpen. 50% sneller De zeer tijdrovende en uitgebreide processtappen van het uitbreiden, inkorten en aanbrengen van een afschermingsvlecht, zoals bekend bij vergelijkbare connectoren, worden hier volledig overbodig. Bovendien wordt de kwaliteit van de montage verhoogd door het elimineren van typische montagefouten. Dit beïnvloed de waterdichtheid enorm. In vergelijking met conventionele ronde connectoren is deze montage 50 % sneller. Naast de bestendigheid tegen zout, stof en UV-stralen biedt een speciale – eveneens gepatenteerde – ratel in de metalen behuizing een tactiele terugkoppeling naar de installateur en een langdurige bescherming tegen trillingen. Perfect pasvorm De vereisten onder de AISG specificatie C485 is de 05-3 en 08-1 pin-configuratie van de connector ontworpen met een IP68-beschermingscategorie en volgens IEC 61076-2-106, zijn

Dataflex rond camerabewaking project succesvol af

Dataflex rond camera project voor justitie succesvol af

Benieuwd naar wat Dataflex voor u kan betekenen?

Al meer 33 jaar gespecialiseerd in het importeren, distribueren, meedenken en ontwikkelen van connectiviteit producten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DataFlex Belgium Ninoofsesteenweg 920 B-1703 Schepdaal Belgium +32 2 569 74 78

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu
Inloggen