Dataflex rond camerabewaking project succesvol af

De stadsbesturen van diverse Belgische steden zijn het eens over de plaatsing van bewakingscamera’s in de centrumstraten. Opzet is dat er in diverse belangrijke centrumstraten camerabewaking komt. De camera’s zouden een beeld geven van 360° en kunnen inzoomen op gezichten op mensen in mensenmassa’s. Daar waar er buitensporig gedrag optreed, wil men met behulp van beelden dit gedrag terugdringen.

Vraag

Aan Dataflex Belgium werd de vraag gesteld om de plaatsing van camerabewaking palen op de openbare weg, de aansluitingen van de camera, stuurkasten en alle bekabeling te verzorgen.
Ook de nutsvoorzieningen en keuringen moesten door Dataflex Belgium verzorgd worden.

 

Oplossing

Als eerste werd begonnen met voorbereidingen in de werkplaats.

  • Voor de indeling van de stuurkasten werd een ontwerp gemaakt aan de hand van de toestellen die moesten worden geplaatst.
  • Vervolgens werd aangevangen met de installatie van alle toestellen, de voedingen en sturingen van de camera’s, straalverbinding, SMS koppeling, vewarmingstoestellen voor de winter en eventueel ook een EFOY ( energieopwekking op ethanol )+ verbindingen.
  • Omdat aan Dataflex tevens de vraag was gesteld om de camerabewaking palen op de openbare weg te plaatsen en daar het geheel aan te sluiten op het elektriciteitsnetwerk werd eerst voorbereidend plan van aanpak gemaakt. Hiervoor werden alle vergunningen gevraagd voor aansluiting op het elektriciteinetwerk en eventuele flow mole boringen onder de openbare weg of openleggen van voetpaden, na studie door ons, waar nutsleidingen (gas, water, hoogspanning en elektriciteit) lagen onder de weg. Dit project is volledig door Dataflex uitgevoerd.
  • Vervolgens de plaatsing van het geheel op de openbare weg en het testen.

Na oplevering konden door de klant ter plaatse de laatste aansluitingen op het glasvezelnetwerk of straalverbinding door een gespecialiseerde firma worden verzorgd.

Benieuwd naar wat Dataflex voor u kan betekenen?

Al meer 33 jaar gespecialiseerd in het importeren, distribueren, meedenken en ontwikkelen van connectiviteit producten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DataFlex Belgium Ninoofsesteenweg 920 B-1703 Schepdaal Belgium +32 2 569 74 78

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu
Inloggen